Se construiește cel mai mare mall din România. Unde va fi inaugurat (2024)

Stiri Diverse

24-04-2024|08:45

Se construiește cel mai mare mall din România. Unde va fi inaugurat (1)

Titlul de cel mai mare mall din România, deținut în prezent de centrul comercial AFI Cotroceni, va fi revendicat de un alt magazin.

Se construiește cel mai mare mall din România. Unde va fi inaugurat (2)

Raluca Ionescu-Heroiu

Este vorba despre Militari Shopping, care va fi extins până la o suprafață închiriabilă de peste 120.000 de metri pătrați. Centrul comercial va fi, astfel, cu o treime mai mare decât AFI Cotroceni.

De extinderea Militari Shopping se va ocupa compania MAS Real Estate, cu cu capital sud-frican, care activează pe piața românească printr-un parteneriat cu firma Prime Kapital.

Astfel, Militari Shopping va fi extins de la o suprafață desfășurată de circa 50.000 de metri pătrați și aproape 2.000 de locuri de parcare, până la o suprafață totală desfășurată de peste 370.000 de metri pătrați și circa 3.500 de locuri de parcare.

Militari Shopping urmează să fie extins până la o suprafață închiriabilă de 121.900 de metri pătrați. Diferența dintre suprafața închiriabilă și cea desfășurată este dată de spațiile dedicate parcărilor și de spațiile comune ale complexului comercial.

Planurile investitorului sud-african prevăd extinderea clădirii în care funcționează Auchan Militari până la clădirea cu JYSK și World Class.

Noua construcție este gândită cu două subsoluri dedicate parcării, parter, mezanin și un etaj. De asem*nea, în fața zonei comerciale care găzduiește acum LC Waikiki este prevăzută construcția unei clădiri de parcare cu două subsoluri, parter și 4 etaje, care ar putea cuprinde și funcțiuni comerciale, conform Profit.

Întreaga dezvoltare se realizează pe un teren cu o suprafață totală de peste 15 hectare.

În 2018, sud-africanii au plătit 95 de milioane euro, cash, pentru a achiziționa Militari Shopping de la investitorul imobiliar Atrium European Real Estate, asigurând exitul acestuia din urmă de pe piața românească. Încă de atunci s-a anunțat intenția unei extinderi substanțiale a complexului comercial.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: profit.ro

Etichete:militari,mall,

Dată publicare:24-04-2024 08:45

Citește și...

Stiri externe

Cum este descris atacatorul din Sydney de femeile cu care se întâlnea. A înjunghiat mortal 6 persoane într-un mall

Femeile care l-au cunoscut pe atacatorul din Sydney îl descriu pe acesta drept „un pic prea tocilar” și „ciudat”, scrie Mirror.

Stiri externe

Poliţia australiană spune că atacatorul care a înjunghiat şase persoane într-un mall din Sydney a avut ca ţintă femeile

Bărbatul care a înjunghiat mortal şase persoane la Sydney, într-un centru comercial, a avut ca ţintă femeile, a anunţat poliţia, potrivit BBC.

Stiri externe

VIDEO. Teroare într-un mall din Australia. Șapte oameni au murit, opt sunt răniți. Atacatorul a fost ucis de o polițistă

Un incident grav s-a petrecut sâmbătă într-un centru comercial din Sydney, Australia, unde mai multe persoane au murit după ce au fost înjunghiate. Printre cei decedați se numără și atacatorul.

Stiri actuale

Un tânăr de 23 de ani a murit într-un mall din Timişoara, la un salon de tatuaje

Un tânăr de 23 de ani, client la un salon de tatuaje dintr-un mall din Timişoara, a murit, vineri, după ce i s-a făcut rău în incinta salonului. Acolo au ajuns echipaje medicale şi poliţişti, care au constatat decesul tânărului.

myImpact

Care este salariul minim pe care Generația Z îl consideră motivant pentru a se angaja

Pe 19 Aprilie, la Hollywood Multiplex din București Mall, va avea loc Youth Speak Forum 2024, un eveniment dedicat Generației Z, organizat de AIESEC România. stirileprotv.ro este, prin proiectul MyImpact, partener media al acestui eveniment.

Recomandări

EU YES LA VOT

INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”

Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.

Stiri externe

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Stiri actuale

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.

Se construiește cel mai mare mall din România. Unde va fi inaugurat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6415

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.