Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (2023)

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene nevnt i dette innlegget.

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (1)

En omfattende titt på Purina Pro Plan og de 5 beste hundematproduktene i deres linje i dag

Når du begynner å lete etter THEperfekt hundemat, hvilke aspekter ved kjæledyrfôret gjør det til det "perfekte" valget? Er det forskningen bak formelen? Anmeldelser fra andre kunder? Bransjelederstøtte? Purina Pro Plan hundemat er et av de ledende merkene i hundematindustrien. Hvorfor, kan du spørre, er Purina Pro Plan topp i tankene for mange hundeeiere når de søker i gangene til deres lokale dyrebutikk?

Purina har eksistert i kjæledyrfôrindustrien i betydelig tid og har samlet over 85 år med dokumentert forskning på de beste ingrediensene og formlene for din beste pelskledde venn. Purina er også stolt av å være i stand til å si at #1-ingrediensen i maten deres er kjøtt, noe ikke alle konkurrentene deres kan påstå.

Det er også viktig å merke seg at Purina har veterinærer og ernæringsfysiologer i staben for å sikre at kvaliteten på maten som produseres og serveres til Fido er førsteklasses og sunn.

Vår vurdering

Etter nøye vurdering og analyse har vi tildelt Purina Pro Plan en vurdering på5 stjerner ut 5 stjerner.

Med et blikk: Våre valg for Purina Pro Plan Pet Foods

Anmeldelse

I følge forbrukere på populære e-handelssider som Amazon.com og Chewy.com, logrer hundehaler og leppene smakker! Med hundegodkjenning er kundene fantaserte over det faktum at valpene deres nyter smaken av maten og kundene nyter prislappen på posen. En kunde sa til og med at Purina Pro Plan hundemat ble anbefalt av kardiologen deres – dette testamentet sier mye om kvaliteten på hundematen som produseres av Purina.

Så la oss snakke om fordeler og ulemper, skal vi? Disse Purina Pro Plan-vurderingene viser noen veldig interessante aspekter ved den elskede hundematen som alle kjæledyrseiere bør kjenne til.

Fordeler

Utmerket prispunkt

Kunder rapporterte at de var veldig fornøyde med prisen på hundematen. En kunde uttalte til og med at maten var "god kvalitet og ikke fryktelig priset". Når kunder leter etter den beste maten til sine pelskledde venner, vil de ha den beste kvaliteten de kan finne uten å måtte bryte banken. Purina Pro Plan gjør nettopp det.

God smak

Fido vil gi deg beskjed når de misliker maten deres - de vil ikke spise den! Men kundene sier at hundene deres elsker smaken av Purina Pro Plan og er spente på mattid. Med god smak og kvalitetsingredienser vil dette hundefôret garantert gi valpen det beste fra begge verdener.

Hudforbedring

Våre hundevenner er vant til å ha hudproblemer, akkurat som mennesker. Visse ingredienser kan forverre hundens hud og forårsake utslett og reaksjoner. Kunder rapporterte at før de prøvde Purina Pro Plan hundemat, opplevde hundene deres utslett og alvorlig kløe. Etter å ha prøvd Purina Pro Plan, så hundene ikke flere utslett og kløen forsvant.

Ulemper

Ny formel

Dessverre, i løpet av de siste årene, har Purina endret formelen for mange av produktene deres, inkludert pro-plan-linjen. Kunder har sendt inn anmeldelser som sier at hundene deres elsket den eldre formelen, men hater den nye formelen.

Sensitive mageproblemer

Anmeldelser på Amazon.com har uttalt at Purina Pro Plan har produsert noen mageproblemer for valper, inkludert gass, løs avføring og dårlig ånde. Selv om dette ikke var en vanlig klage, er det noe du bør vurdere når du gir hunden din med sensitiv mage denne tørre hundematen.

Produkt linje

Purina Pro Plan Focus Valp tørr hundemat

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (2)

Denne kylling- og risformelen gir valpen dinantioksidantersom støtter vekst og utvikling. DHA er også inkludert for å gi valpen den beste støtten for den voksende hjernen og synet.

Kunder ga denne spesielle hundematformelen 4,5 av 5 stjerner på Amazon og Chewy.

Purina Pro Plan Focus Puppy Klassisk kylling og brunris hovedrett hermetisert hundemat

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (3)

Sterke muskler og høy energi er viktig for enhver voksende valp, og Purina Pro Plan-vurderinger viser at dette våte hundefôret gir høyt protein fra kylling i formelen. Fordi hunden din har en veldig sensitiv mage i denne unge alderen, er Purina Pro Plans Focus valpefôr lett fordøyelig og er fullpakket med prebiotisk fiber for å gi disse tarmene den best mulige balansen.

Kunder ga dette produktet 4,8 av 5 stjerner på Chewy.com.

Purina Pro Plan Sport Alle livsstadier Ytelse 30/20 Formel tørr hundemat

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (4)

Med 4,8 av 5 stjerner på Chewy.com er Purina Pro Plan Sport All Life Stages tørrfôr en kundefavoritt for alle de elskede hundene i livet ditt. Enten de er valper eller eldre hunder, vil dette tørre hundefôret hjelpe hunden din å beholde den magre muskelen som holder dem friske. Hunder trenger mye mosjon og denne spesielle formelen er laget med det i tankene. Utholdenhet er et nøkkelelement for en sunn hund, og Sport All Life Stages tørr hundemat gjør nettopp det.

Purina Pro Plan Focus Sensitiv hud og mageformel for voksne, tørr hundemat

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (5)

Det er ikke noe viktigere enn å holde den pelskledde vennen din glad og sunn, og en av måtene hunder lider på er hud- og mageproblemer. Purina Pro Plan-anmeldelser viser at denne unike formelen har tilsatt sink som bidrar til å gihud og pelset sunt utseende og tekstur. Prebiotisk fiber er også inkludert for å bidra til å øke tarmbalansen. Med over 400 anmeldelser på Chewy.com ga kundene denne formelen en 4,6 stjerner, med svært utfyllende og fornøyde kommentarer angående matens løfter og levering.

Purina Pro Plan Nyt voksen klassisk biff og ris entree hermetisert hundemat

Purina Pro Plan-anmeldelser: Merkets topp 5 kjæledyrfôr (6)

Noen hunder foretrekker teksturen til en våt hundemat, og Purina Pro Plan har mye å velge mellom. En av de best presterende og rangerte våthundematene laget av Purina i Pro Plan-linjen var Savor Adult Classic Beef & Rice Entree. Med ekte storfekjøtt som første ingrediens får Fido garantert mat av topp kvalitet.

Kunder vurderte denne våte hundematen 4,8 av 5 stjerner på Chewy.com.

Ingrediensanalyse

Purina Pro Plan er stolt av å tilby ekte kjøtt og ikke bruke fjærfebiproduktmåltid som den øverste ingrediensen i all tørrmat. Fordi fyllstoffer, maisglutenmel og kyllingbiprodukter brukes så ofte i hundemat, vurderer Purina Pro Plan nøye for å finne ekte kjøtt som kan brukes som den beste ingrediensen for protein av høy kvalitet og en god kilde til vitaminer. Ingredienslistene viser også bruken av prebiotisk fiber og vitaminer for å fremme sunne og glade hunder fra valper til eldre.

Husk historie

IfølgeFDAs nettsted, har det ikke vært noen tilbakekallinger på Purina Pro Plan.

Konklusjon/avslutning

Så hvis du spør deg selv om Purina Pro Plan er en god hundemat til valpen din, er svaret ja. Purina har vært en fast bestanddel i hundematindustrien i mange år, og kundene er begejstret for kvaliteten på maten sammen med den rimelige prisen på dette velkjente hundematet. Vi tar en titt på 2 valpeblandinger (en våt og en tørr), samt 3 voksenformuleringer (to tørre og en våt) som ble toppvurdert av kunder som deg. Ta en titt på en analyse av ingrediensene, fordeler og ulemper og husk historien i denne artikkelen med Purina Pro Plan Dog Food-anmeldelser. Hunden din vil takke deg for at du tok deg tid til å investere i deres helse og velvære.

Video

Toppvalg for hundene våre

 1. BESTE VALPELEKE
  Vi liker: Calmeroos Puppy Toy m/ Heartbeat og Heat Packs- Perfekt for nye valper. Hjelper med å lindre angst i deres nye hjem.
 2. BESTE HUNDETYGG
  Vi liker: - Alle valpene våre elsker å bite, nappe og tygge. Vi elsker å bruke Bully Sticks for å avlede denne uønskede atferden.
 3. BESTE HUNDEKRATER
  Vi liker: Crazy Dog Train Me-godbiter- En av våre favorittgodbiter for å trene våre servicehundvalper.
 4. BESTE FERSK HUNDEFOR
  Vi liker: Bondens hund- For et par måneder siden begynte vi å mate Raven med fersk hundemat, og hun elsker det!Få 50 % rabatt på din første bestilling av Bondens hund.

For en liste over alle forsyningene vi får til våre nye servicehundvalper, sjekk ut vårNy valpesjekklistepå PuppyInTraining.com-bloggen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 19/11/2023

Views: 5679

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.