Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (2023)

DeIkke lek med meg frøken NagatoroSaga tilbyr en rekke interessante plottvendinger og relaterbar dynamikk som publikum kan nyte når fansen introduseres for Nagataro og Senpais ikoniske, men like komplekse forhold. Likevel har manga- og anime-seriene ganske mange andre karakterer, inkludert flere hovedkarakterer og noen bemerkelsesverdige sidekarakterer, som alle gir en mer dimensjon til den generelle historien.

Selv omIkke lek med meg frøken NagatoroKarakterene er ganske unge sammenlignet med mange andre manga- eller anime-titler, de er fortsatt godt elsket i anime-fellesskapet – med massevis av sære egenskaper og personlighetstrekk. Nedenfor finner du alt du trenger å vite omIkke lek med meg frøken Nagatorohovedpersonenes aldre, bursdager, høyder og mer, samt hvordan alle disse detaljene endres etter hvert som historien skrider frem.

Ikke lek med meg, frøken
Nagatoro-karakter
Omtrentlig alderFødselsdagHøyde
(Ft og tommer/cm)
Hayase Nagatoro15 – 16 år1. april4'11" / 150 cm
Naoto Hachiouji16 – 18 år10. mai5'9"/176 cm
Maki Gamou15 – 17 år15. juni5'6"/168 cm
Yoshi15 – 17 år23. november5'3" / 160 cm
Sakura15 – 17 år4. september5'2"/157 cm
Sana Sunomiya17 – 19 år19. juni5'7"/171 cm
Hana Sunomiya15 år gammelUkjentUkjent
Taiga Nagatoro18 – 19 årUkjent5'11" / 180 cm
Misaki Nagatoro19 – 20 årUkjent5'5" / 165 cm

Hva vet vi om Don't Toy with Me Miss Nagatoro-hovedkarakterenes alder?

Siden alle hovedkarakterene i Don't Toy With Me Miss Nagatoro er mennesker, eldes de alle langs den samme ensartede tidslinjen. Alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene eldes gradvis etter hvert som historien skrider frem, og hver karakter er omtrent ett år eldre etter kapittel 75 i Mangaserien Don't Toy With Me Miss Nagatoro – selv om dette er forskjellig mellom karakterene med noen måneder.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (1)

Hver Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakter starter imidlertid ikke i samme alder, med forskjellige karakterer som tilhører forskjellige klassetrinn på skolen helt fra begynnelsen. Basert på det japanske utdanningssystemet, er de fleste av hovedpersonene 1. eller 2. klasse videregående skoleelever i begynnelsen av Don't Toy With Me Miss Nagatoro mangaserien, bortsett fra noen få karakterer som er mye eldre enn andre og muligens ved universitetet allerede.

RELATERT:30 beste animestudioer gjennom tidene (rangert)

Mens mange karakterer ganske enkelt har fått alder basert på karakteren deres, kan deres spesifikke alder teknisk sett beregnes ved å bruke deres gitte fødselsdager. Hana Sunomiya er den yngste av alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro på rundt 15 år i gjennomsnitt, fulgt av medhovedpersonen Hayase Nagatoro, som er 15 år gammel i første del av Don't Toy With Me Miss Nagatoro og 16 år i andre del.

Maki Gamou, Yoshi og Sakura er alle relativt like gamle bortsett fra forskjellen når det gjelder måneder, alle er mellom 15 og 16 år gamle i den første delen av Don't Toy With Me Miss Nagatoro og mellom 16 og 17 år gammel i andre del av serien. Den andre hovedpersonen, Naoto Hachiouji (også kjent somSenpai, Hayase Nagatoros forelskelse), er mellom 16 og 17 år gammel i den første delen av Don't Toy With Me Miss Nagatoro-historien og er et sted mellom 17 og 18 år i den andre delen av den generelle sagaen.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (2)

Dette blir fulgt av Sana Sunomiya, som er mellom 17 og 18 år i begynnelsen av Don't Toy With Me Miss Nagatoro-historien og mellom 18 og 19 år i den andre delen av sagaen. Taiga Nagatoro antas å være rundt 18 eller 19 år gammel ettersom historien skrider frem. Det er imidlertid mulig at han også kan være eldre enn 19 år gammel, mens Misaki Nagatoro er den eldste av alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene rundt 19 eller 20 år – eller muligens i begynnelsen av 20-årene.

Main Don't Toy with Me Miss Nagatoro-karakterers kjønn, bursdager og stjernetegn

Alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterenes bursdager er ganske enkle, bortsett fra noen innflytelsesrike sidekarakterer med ukjente bursdager. Av alle de gitte bursdagene er Hayase Nagatoros fødselsdato den mest bemerkelsesverdige – mange fans ble ikke overrasket over å finne ut at denne sprudlende, utadvendte, komiske og stadig ertende karakteren ble født 1. april, også kjent som aprilsnarr.

RELATERT:10 Beste anime hvor en jente er en bølle

Fordi alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene er mennesker og historien følger en lineær tidslinje uten alternative tidslinjer eller universer, har alle karakterene samme fødselsdag, uavhengig av sagaens hendelser. Som sådan har fans vært i stand til å identifisere det relative stjernetegnet for hver av Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene, som vist nedenfor, sammen med hvert av deres biologiske kjønn ved fødselen.

Ikke lek med meg, frøken
Nagatoro-karakter
KjønnFødselsdagStjernetegn
Hayase NagatoroHunn1. aprilVæren
Naoto HachioujiMann10. maiTyren
Maki GamouHunn15. juniTvillingene
YoshiHunn23. novemberSkytten
SakuraHunn4. septemberJomfruen
Sana SunomiyaHunn19. juniTvillingene
Hana SunomiyaHunnUkjentUkjent
Taiga NagatoroMannUkjentUkjent
Misaki NagatoroHunnUkjentUkjent

Det som er interessant å merke seg her er forbindelsen mellom Hayase Nagatoro og Naoto Hachioujis forhold og deres respektive stjernetegn. Fansen har sett den spirende romantikken utfolde seg mellom disse to ettersom sagaen har utviklet seg, sammen med mange komplekse følelser og forvirrende øyeblikk – i tillegg til ulike potensielt giftige konfliktsituasjoner og til og med måter å uttrykke kjærlighet på.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (3)

I følge noen oppfatninger vil et romantisk forhold mellom en lidenskapelig Væren og en elskelig Tyr generelt innebære en mengde vanskeligheter på grunn av at de to tegnene har slike motstridende naturer, så vel som måter å uttrykke følelser på - vanligvis resulterer i en eksplosiv forbindelse (som kan ende opp å være god i det lange løp, under de rette forholdene). Selv om det ikke er noen offisielle bevis som viser at skaperne av Don't Toy With Me Miss Nagatoro-sagaen tok dette spesielt i betraktning, kan det fortsatt sees på som en ganske fascinerende tilfeldighet.

RELATERT:25 Beste anime skolejenter rangert du må sjekke ut i 2023

Hva vet vi om Don't Toy with Me Miss Nagatoro-hovedpersonenes høyder?

Siden alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro starter som unge tenåringer i de tidlige fasene av videregående, har de alle relativt kortere høyder sammenlignet med mange voksne karakterer i anime- eller mangaserier. Hayase Nagatoro er den korteste og mest petite av alle Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene som måler omtrent 150 cm i høyden, etterfulgt av Sakura, som måler rundt 157 cm i høyden.

Neste på listen når det gjelder høyde er Yoshi, som måler rundt 160 cm i høyden, etterfulgt av Hayase Nagatoros eldre søster, Misaki Nagatoro, som er betydelig høyere enn Hayase Nagatoro på omtrent 165 cm. i høyden. Maki Gamou er rundt 168 cm høy, mens Sana Sunomiya måler rundt 171 cm i høyden.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (4)

Karakterer som bare savner 6-ft-merket inkluderer Naoto Hachiouji, som er ganske høy for sin alder på rundt 176 cm i høyden, etterfulgt av Hayase Nagatoros eldre bror, Taiga Nagatoro, som er den høyeste av alle Don. 't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterer på omtrent 180 cm i høyden. Hana Sunomiyas høyde er foreløpig ukjent blant fansen. Imidlertid antar mange at høyden hennes kan sammenlignes med Hayase Nagatoros høyde - først og fremst basert på det faktum at de to jentene har en lignende aldersgruppe.

Hva vet vi om "Don't Toy with Me Miss Nagatoro"-hovedpersonenes yrker og klasser?

Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene er først og fremst fokusert på studiene og videregående aktiviteter gjennom hele sagaen, sammen med de utviklende relasjonene mellom alle karakterene. Imidlertid har noen få av karakterene i Don't Toy With Me Miss Nagatoro deltidsjobber eller roller og ansvar bortsett fra deres akademiske liv.

RELATERT:15 Beste Manga Like My Dress-Up Darling You Need to Read

Siden historien dekker minst et år av alle elevenes liv, ender de opp med å oppgradere til neste klasse innen den andre delen av sagaen. Uteksaminering for elever i denne aldersgruppen antas å finne sted i mars i det japanske skolesystemet, omtrent samtidig som judoturneringen ble planlagt – noe som ble notert i kapittel 76 i Mangaserien Don’t Toy With Me Miss Nagatoro.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (5)

Etter at studentene er ferdige, blir de også plassert i ulike klasser. Nedenfor er den utpekte klassen for Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterene i første og andre seksjon, sammen med deres respektive yrker der det er aktuelt.

Ikke lek med meg frøken
Nagatoro-karakter
OkkupasjonKlasser
Hayase NagatoroStudent
Miko (deltid)
1-C (første del)
2-A (andre del)
Naoto HachioujiStudent2-B (første del)
3-B (andre del)
Maki GamouStudent
Gymtrener (deltid)
1-C (første del)
2-A (andre del)
YoshiStudent1-C (første del)
2-A (andre del)
SakuraStudent
Kontorist (deltid)
1-C (første del)
2-A (andre del)
Sana SunomiyaStudent3-'ukjent seksjon' (første del)
Hana SunomiyaStudent1-'ukjent seksjon' (første del)
Taiga NagatoroStudentUkjent
Misaki NagatoroStudentUkjent
RELATERT:35 De søteste Kawaii Anime-jentene gjennom tidene (rangert)

Ikke lek med meg Frøken Nagatoro-hovedpersonenes kallenavn og tilknytninger

Som et resultat av ulike forhold, enten det er platonisk og vennlig, delvis romantisk eller basert på søskenliknende kjærlighet, har forskjellige Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterer forskjellige kallenavn for hverandre. I mange tilfeller blir de ekstra kallenavnene som brukes i trange vennskapskretser gitt til kvinnelige Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakterer basert på deres foretrukne cosplay-antrekk – for eksempel Hayase Nagatoro, som vanligvis kler seg i en catgirl-kostyme, eller Sana Sunomiya som ofte kler seg ut i et mer modent kanin-ensemble.

Ikke lek med meg Miss Nagatoro: Hovedpersonenes alder, bursdager, høyder og mer (6)

Hver av karakterene har også varierende tilknytninger basert på enten deres skoleerfaring eller deres potensielle yrker, først og fremst i tilfeller der en karakter nylig har sluttet seg til hovedpersonene fra ungdomsskolen eller allerede har gått inn på universitetet – i tillegg til mulige tilknytninger som har vært oppnådd gjennom yrker og annet ansvar. Nedenfor er alle kjente kallenavn og tilknytninger for hver Don't Toy With Me Miss Nagatoro-karakter.

Ikke lek med meg frøken
Nagatoro-karakter
KallenavnTilknytninger
Hayase NagatoroHayacchi Toro-chan (av Sakura), Toro-Cat, Cat-Girl (av presidenten), Demoness (av Sunomiya), Tororo (av Fujimin), Tororoimo (ved ungdomsskolen)Kazehaya videregående skole
GAMOU Fighting Gym
Naoto HachioujiSenpai (av Nagatoro), Paisen (av Gamo-chan), Sense (av Yoshi), Senpai-kun (av Sakura), Nao-kun (av venner og familie)Kazehaya videregående skole
Maki GamouGamo-chanKazehaya videregående skole
GAMOU Fighting Gym
YoshiUkjentKazehaya videregående skole
SakuraUkjentKazehaya videregående skole
Sana SunomiyaPresident, Prez, Bunny-Girl (av Nagatoro og venner)Kazehaya videregående skole (første del)
Tokyo University of the Arts (andre del)
Hana SunomiyaLittle Rabbit (av Nagatoro), Kōhai (av Gamo-chan)ungdomsskole (tidligere)
Kazehaya videregående skole (andre del)
Taiga NagatoroBig bro (av Hayase)Universitet (antatt)
Misaki NagatoroBig Sis-Toro (av Senpai og Gamo-chan), Onee-chan (av Hayase)Kazehaya videregående skole (tidligere)
universitet

Det er alt det er å vite om Don't Toy With Me Miss Nagatoro-hovedpersonenes aldre, bursdager, høyder og mer, med alle bilder og karakterstatistikker takket væreIkke lek med meg Miss Nagatoro Wiki. Mens karakterene i serien alle er unike, og består av en blanding av ulike personligheter og egenskaper, elsker mange fans fortsatt å vite mer om favorittkarakterenes statistikk og detaljer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 29/11/2023

Views: 5785

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.