Hva er de 10 beste RC-søkerobotene? (2023)

Hva er de beste RC Rock Crawlers? Med nye crawlere utgitt hvert år til forskjellige prispunkter, størrelser og funksjoner, har vi begrenset utvalget til bare 10. Dette er lastebilene som skilte seg mest ut for oss eller har gjort størst inntrykk på oss gjennom årene. Vi går gjennom dem én etter én, starter på nummer 10 og jobber oss oppover den øverste RC-crawleren.

#10 - HobbyPlus CR-18 Mini Crawler

Det første kjøretøyet på listen vår er en 1/18-skala, firehjulsdrevet beltevogn som gir et unikt krypeperspektiv, og det er HobbyPlus CR-18 Mini Crawler. CR-18 er den rimeligste larvemaskinen på listen vår, og tilbyr en helt klar til å kjøre larvemaskinopplevelse med forskjellige skalakropper å velge mellom, som denne røde Kratos og Harvest. Disse kroppene er laget av lexan, designet for å se aggressive ut, og har detaljer i hardplast. Under tilbyr CR-18-chassiset vanntett elektronikk opptil 45 minutters kjøretid og har to ekstra porter for å legge til din egen belysning, et FPV-kamera eller annet tilbehør. Selvfølgelig, for FPV-bruk, må du levere ditt eget FPV-utstyr, men du kan gjøre det. Du finner CR-18 mini-crawlere som tilbys i byggesett og som kjøreklare lastebiler fra $139,99*, og de inkluderer batterier.

#9 - Aksial SCX24

Den neste lastebilen på listen vår er så liten at den bare er hjemme inne som den er ute, og det er 1/24-skalaen Axial SCX24. Denne minilastebilen er stor nok til å passe i hånden din og er tilgjengelig i ulike karosseristiler og farger. Under disse karosseriene deler lastebilene det samme nedskalerte beltekassiset som tilbyr solide aksler, låsedifferensialer og standardlengdefjæring for å få deg opp og over steinene, sofaen eller tastaturet. Axial SCX24 har også et sunt utvalg av ettermarkedet hop-ups for når du trenger et nytt utseende eller kanskje for å forbedre krypeopplevelsen. Du vil finne at alle SCX24-modeller er klare til å kjøre med en startprislapp på $109,99*.

#8 - Redcat Gen8 V2

På plass nummer åtte er et kjøretøy som raskt ble populær for å være dyktig og se bra ut, samtidig som det ikke sprengte banken, og det er Redcat GEN8 V2. GEN8 er Redcats fremste beltebil, dimensjonert for den riktige 1/10-skalastandarden, som de fleste ettermarkedskarosserier dekk og hjul er laget for, så hvis du vil legge til noe av det til din GEN8 V2, er det ikke noe problem. I tillegg, hvis du har en 3D-skriver, tilbyr Redcat mange 3D-utskrivbare deler som du kan skrive ut selv, male og bruke på lastebilen din. Men kanskje vi sparer det til en annen dag og nyter GEN8 slik den er, med portalaksler, lavt tyngdepunkt, batteribrett og børstet vanntett belteelektronikk. Du kan finne GEN8 V2-kjøreklar lastebil for $329,99*, og den krever en batteripakke.

#7 - RC4WD Trail Finder 2

Hvis du har ventet på en lastebilopplevelse i toppskala, vent ikke mer fordi dette er Trail Finder 2 fra RC4WD. Laget med vekt på skala utseende, 1/10 skala TF2 har vært en fanfavoritt i årevis og er den eneste crawleren på denne listen som har et kroppssett i hard plast med fallseng som du kan slipe maling og tilpasse slik du vil. Men du trenger selvfølgelig ikke det fordi Trail Finder 2 er tilgjengelig som en kjøreklar som kommer malt og klar til å krype. For å fremme skalaaspektet til TF2 under karosseriet, finner du en aluminiumstransmisjon, sentermontert overføringskasse og bladfjæroppheng hele veien rundt. Disse bladene er justerbare med ettermarkedsblader og sjakler tilgjengelig for å gi deg litt seriøs flex ut av fjæringen. I tillegg er det tonnevis av ettermarkedstilbehør tilgjengelig, som koblingssettet. Til slutt, hvis du blir lei av å bruke disse bladfjærene, kan du finne Trail Finder 2 klar til bruk i noen få forskjellige versjoner, hver starter på $429,99*, og det kreves en batteripakke.

#6 - Axial Capra 1.9

For de som søker mer rå krypeevne, si hei til nummer seks, Axial Capra 1.9 Unlimited Trail Buggy. 1/10-skalaen Capra har en realistisk rørchassisdesign og metallgir overalt, fra sentertransmisjonen til skap og aksler. Og disse er offisielt lisensierte Curry F9-aksler, og portalene øker bakkeklaringen. Dessuten er disse akslene brede, noe som utvider dekkene for en mer stabil og aggressiv holdning. Og fordi styreservoen monteres direkte på forakselen, nyter Capra en skikkelig 4-leddet fjæring foran og bak. En annen kul funksjon er graveenheten som følger med Capra som lar deg kjøre forhjulene mens du drar bak. Senderen kontrollerer denne funksjonen og hjelper Capra å gjøre trange svinger i en klemme og ta bratte nedstigninger med kontroll. Axial Capra er tilgjengelig som et sett for å tilpasse mens du bygger, og den er også tilgjengelig som en klar til bruk, inkludert børstet elektronikk, for $449,99*, og den krever batteri.

#5 - SSD RC Trail King Pro

Det neste kjøretøyet på listen vår er et vektsett som er klart for dine personlige detaljer, og det er SSD RC Trail King Pro. SSD har laget tilleggsdeler i årevis, så det virker nesten riktig at de gjør det hele til et komplett crawler-sett. Men dette er ikke din gjennomsnittlige søkerobot. Denne lastebilen i skala 1/10 er en av de første i sitt slag som inkluderer en V8-motor i flere deler, støpt plast som sitter over den elektriske motoren og skjuler den. Denne V8-motoren består av over 14 forskjellige deler som kan males og detaljeres slik du vil. For å komplementere disse skala-utseendene, brukes en skalatransmisjon og overføringskasse i chassiset. De ser ikke bare bra ut, men leverer firehjulsdrift til alle dekk fordi når det er på tide å krype. Trail King Pro vil være akkurat der når du tar terrenget med helmetallgir, fjæringslenker i titaniumlegering og solide for- og bakaksler. Siden Trail King Pro kun er et chassissett, kan du personlig spesifisere lastebilens komponenter og skalere stylingen slik du vil. Du finner SSD RC Trail King Pro-settet for $369,99*, og det krever de elektriske komponentene, radioutstyret, karosseri, dekk og hjul.

#4 - Element RC Enduro

På nummer fire-plassen er en relativt ny lastebil til crawler-scenen, og den kastet ikke bort tid på å bli populær på stien, og det er Element RC Enduro. Enduro-serien tilbys både i sett og klar til bruk, og er tilgjengelig i noen få forskjellige versjoner av kjøretøy i 10. skala, alle litt tilpasset for deres respektive bruksområder. For den autentiske opplevelsen er Trailwalker en standard lenkeopphengstruck med to solide aksler klar for den sakte slipingen på stien. Enduro Trailrunner tilbyr også en unik vri ved å fjerne forakselen og legge til en uavhengig frontfjæring med dobbel ønskebein. For høyytelsesapplikasjoner har Enduro Gatekeeper deg dekket med et revidert bakre oppsett som er egnet for høyeffektapplikasjoner og aggressiv kjøring. Men uansett hvilken modell vi snakker om, deler alle Enduro-lastebiler Stealth X-girkassen som kommer overdrevet, og alle lastebiler deler styringen bak akselen for en renere og mer skala frontend. Du finner Enduro-lastebilene som tilbys som sett for å tilpasse mens du bygger og som en kjøreklar versjon fra $299,99*, og en batteripakke kreves.

#3 - Vanquish VS410

For de som søker den ultimate high-end opplevelsen, er lastebilen på vår nummer tre plass for deg, og det er Vanquish Products VS410. I løpet av årene har Vanquish Products bygget et rykte på å lage tilbehør i toppklassen som de bearbeider internt, som ikke bare ser bra ut, men som er bygget for å vare. Så det var bare et spørsmål om tid før de tok alle disse tilleggsdelene, satte dem sammen og skapte den ultimate high-end stibilen. Noen av funksjonene som finnes på VS410 inkluderer Vanquish VFD-overføring. I tillegg, offisielt lisensierte F9 Curry-aksler av aluminium, doble servofester, stålgir, senterdrivaksler i stål, innvendige fenderbrønner, skalakropp og interiør, og mer. Du kan til og med velge mellom å bruke Curry-portalakslene, som er inkludert i VS410 Ultra Kit, eller hvis du foretrekker de rette Curry-akslene, er VS410 Pro noe for deg, pluss at de tilbys enten i svart eloksert eller det rå utseende som de kaller klart. Du kan finne Vanquish VS410 fra $749,99* for Pro-settet, men det krever alle elektriske komponenter og radioutstyr.

#2 - Aksial SCX10

Det er 1/10 skala, svært oppgraderbart, og en av de eldste crawlerne i spillet er Axial SCX10. SCX10 var en av de første masseproduserte stibilene og ble raskt det beste alternativet for stiprosjekter i morsomme skalaer og fokuset for en rekke tilleggsdeler. Spol frem til i dag, og det er ingen mangel på dyktige lastebiler på markedet, men SCX10 kan fortsatt kaste ned med sin SCX10 II og den nyeste SCX10 III. Begge versjonene er tilgjengelige med SCX10 III som forbedrer skalarealismen og ytelsen i forhold til den forrige versjonen og drar fordel av en graveenhet med to-trinns transmisjonsfunksjonalitet, funksjonalitetsportalaksler, skjulte karosseriklips og et skalainteriør. For noe litt mer ekstremt og unikt tilbyr Axial SCX10 6x6 kjøreklar kjøretøy og tilbyr alt grepet og kraften bare en 6x6 kan gi. Du finner SCX10 II-kjøreklare lastebiler fra $329,99* og SCX10 III-kjøreklare lastebiler for $499,99*, og den krever et batteri.

#1 - Traxxas TRX-4

Vår førsteplass er en av de mest allsidige plattformene for stibiler som kan oppgraderes med letthet, tilpasses og transformeres. Det er den eneste Traxxas TRX-4. Da den ble utgitt, var TRX-4 foran kurven, og tilbyr fjernlåsende differensialer og en to-trinns girkasse, og den brukte portalaksler når portalaksler ikke var så populære. I årene siden Traxxas har gitt ut mange andre TRX-4-lastebiler og ikoniske karosseristiler som er så skala at du kan gjøre et dobbelttak. Traxxas tilbyr mye mer enn kropper. TRX-4 har tonnevis av tilbehør og tilleggsdeler som er en direkte drop-in-passform, med ting som komplette lyssett for disse skalakroppene. Det er også TRX-4 løftesett for å heve lastebilen og bruke større 2,2-dekk. Traxxas tilbyr også sporsettet deres, som setter støtstøttede malingsspor på hvert hjørne - disse er utmerket i løse forhold, og de ser bare bra ut. Traxxas tilbyr også deres TRX-6 6x6 hvis du vil gå i den retningen fordi det er opp til deg. Og med TRX-4 er det en av de mest tilgjengelige og allsidige plattformene for å lage det du vil ha det til. Vi har ikke engang snakket om alle de andre merkenes tilleggsdeler, men la meg fortelle deg at utvalget er enormt. Derfor valgte vi TRX-4 som vår nummer én crawler, og det beste er at du kan hente TRX-4 Sport klar til bruk for kun $369,95*, og den krever en batteripakke.

Mer fantastisk Rock Crawler-informasjon...

Har du noen gang ønsket å oppdatere robotsøkeprogrammet? Med dette ytelsestilbehøret kan du gjøre crawleren om til en helt ny maskin.
Lære mer

Er du interessert i scalers? Sjekk ut vårt utvalg av skalabiler.
Lære mer

Hva med konkurransecrawlere? Vi har dem også!
Lære mer

Vil du ha crawler-ytelse med scaler-utseende? Da kan løypesøkere være akkurat det du leter etter..
Lære mer

Finn belteutstyr, scaler-deler og mer her.
Lære mer

*Prisene kan endres uten varsel - sist oppdatert 3. juni 2021
Merk: Hastighetsvurderinger er kun til informasjonsformål, faktiske hastigheter kan variere pgatilstand, terreng, batteritype og kjørestil.

Alle blogginnlegg

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 02/11/2023

Views: 5897

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.